Agnes Maskin AB startades år 1960 av Agne Carlsson, med uthyrning av entreprenadmaskiner. Idag drivs företaget vidare i andra generationen av Per Karlsson sedan år 2011. Företaget har sedan år 2014 expanderat genom köp av Vidlunds Verkstad AB som erbjuder teknisk service på tyngre fordon.

Agnes Maskin AB har idag, 2016, ca 25 anställda och erbjuder både uthyrning av entreprenadmaskiner och projektutförande med delvis egen personal. Företaget har med tiden utökat sin verksamhet med transportfordon såsom lastbilar och dito släpvagnar.

Numera är fokus på målgruppen transportverket och underliggande leverantörer med tåg spår och arbeten runt omkring. Förutom den egna projektverksamheten har servicetjänster till andra entreprenörer inom samma arbetsområde utökats med mycket kringutrustning som projekten kräver.

Agnes Maskin AB erbjuder entreprenadmaskiner med eller utan personal samt transportfordon till i huvudsak järnvägsprojekt. För att vara komplett i dessa leveranser finns alltid det vanligast förekommande materialet på hemmaplan samt handverktyg att hyra.

Pelle-AgnesMaskin

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.