Hasselfors Garden

Hasselfors Garden är den främsta aktören i Östersjöregionen. De strävar kontinuerligt efter att förstå och uppfylla sina kunders och konsumenters behov.

Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda Hasselfors Gardens produkter, där du kan vara trygg med att få trädgårdsprodukter av enastående kvalitet och expertis.

Frilandsjord och trädgårdsjord-E finns i lager på storsäck för omgående leverans.
Samtliga produkter kan även levereras som tipplass eller om Ni vill komma till oss på Däckvägen 10 i Stenkullen för att få en släpkärra lastad.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss angående leverans av Hasselfors Garden kvalitetsjord.

Frilandsjord Odla/Plantera

Frilandsjord är en rotogräsfri, mullrik och allsidig ”allroundjord”. Den passar till plantering av buskar och perenner på platser där det önskas en jord med hög mullhalt och god näringstillgång. Den är ett utmärkt val till köksträdgården med potatis och rotsaker eller i pallkragar.

Ladda ner produktblad:
Frilandsjord naturgödslad

Gräsmattejord

Gräsmattejord är en sållad och jämn mineraljord med stabil struktur. Den passar som grund till nyanläggning och restaurering av gräsytor. Lämpar sig lika bra till rullgräs som sådda gräsytor.

Sanden ger jorden struktur och genomsläpplighet medan leran och det organiska materialet ökar jordens fukt – och näringshållande förmåga, små stenar och pinnar förekommer i jorden.

Trädgårdsjord-E

Trädgårdsjord E är en rotogräsfri och lucker växtjord. Den passar till planteringar av perenner, buskar och träd i normala växtförhållanden. Den kan även användas till gräsmattor i hemträdgårdar där slitaget från tunga skötselmaskiner inte ställer lika stora krav på bärigheten. Leran och det organiska materialet ser till att fukten och näringsämnena hålls i växtbädden medan sanden ger jorden en god och stabil struktur samt bra genomsläpplighet.

Ladda ner produktblad:
Trädgårdsjord-E naturgödslad

Kontakta oss för att boka leverans av Hasselfors Garden

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn